TicTacs vd Carolina Ericson nominerad som Årets tillväxtentreprenör

12 december, 2018 in Pressmeddelanden

Den 11 februari 2019 hyllas Malmös näringslivshjältar i en gala på Malmö live. Edtechbolaget TicTac Interactives vd Carolina Ericson är nominerad i kategorin Årets tillväxtentreprenör efter en fantastisk tillväxtresa som bland annat innebär en ökad omsättning med 30 procent under 2018.
TicTac befinner sig i kraftig tillväxt och är numera det ledande Edtechbolaget i Skandinavien. Under 2018 har TicTac fördubblat omsättningen mot näringslivet samtidigt som totala tillväxten ökat med 30 procent jämfört med föregående år. Det innebär att TicTac växer mer än dubbelt så snabbt som branschen i helhet.
– 2018 är ett rekordår för TicTac och jag är mycket stolt över att bli nominerad i kategorin Årets tillväxtentreprenör i samband med Malmö näringslivsgala. Ett stort tack till våra kunder, samarbetspartners och vår duktiga personal som bidrar till TicTacs fantastiska tillväxtresa. Edtech är en av världens mest snabbväxande branscher och vi ligger före den i tillväxt och siktar på att landa på knappt 40 miljoner kronor i omsättning i år. Rörelseresultatet kommer att hamna på dryga 5 miljoner kronor. Det innebär att vi växer med 30 procent mot förra året då vi omsatte närmare 30 miljoner kronor, säger TicTacs vd Carolina Ericson.
TicTac förväntar sig en 20 procentig omsättningstillväxt de kommande åren. En milstolpe på bolagets tillväxtresa är det nya partnerskapet med den internationella och världsledande AI-plattformen Docebo som intensifierar TicTacs nordiska tillväxt och Europaetablering. Med Docebo i portföljen kan TicTac tillgodose behov som social learning, blended learning och offline lösningar för exempelvis oljeindustrin.
– Vårt senaste partnerskap med Docebo är strategiskt viktigt för att erbjuda våra kunder alltmer avancerade lösningar, Detta i kombination med vår långa erfarenhet ger TicTac, tillsammans med våra kunder, möjlighet att skapa nya vägar och lösningar för att arbeta med digitalt lärande, säger Carolina Ericson.
Vinnarna i de olika kategorierna utses på Malmö näringslivsgala den 11 februari 2019 på Malmö live. Juryns motivering samt övriga finalister i de olika kategorierna finns på:
https://www.8till5.se/2018-12-11/nu-ar-det-klart-har-ar-finalisterna-i-malmo-naringslivsgala
EdTech: Står för Educational Technology. Branschen omfattas av en bredd av tjänster och produkter såsom läromedel, provverktyg, lärplattformar, administrativa system, hårdvara, nätverk, kommunikationslösningar och kompetens.
Kontaktuppgifter för mer information
Carolina Ericson, CEO, TicTac, telefon +46 709 90 66 85
Epost: [email protected]
 
Om TicTac
TicTac är Nordens ledande aktör inom EdTech för företag. Med över 500 000 användare globalt – förser TicTac sina kunder med kunskapslösningar som får företag, organisationer och människor att växa. TicTac utvecklar plattformar och tjänster för en global marknad.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter här så återkopplar vi så snart vi kan.